Laske Creditti Score

Laske henkilökohtainen Creditti Score ja saat vastauksia siitä, kuinka luottokelpoinen olet.

Se kestää vain kaksi minuuttia ja saat vastauksen heti.

Completed: Infinity%
101

Tarkistaminen vie vain 2 minuuttia

Luottopistemääräsi lasketaan välittömästi

Vastaanota vinkkejä pisteiden parantamiseksi

Kyllä kiitos, Creditti voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse ja tekstiviestitse koskien uutisia sekä taloudellisia vinkkejä sekä markkinoida omien ja kumppaneidensa rahoitustuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Suostumukseni voidaan peruuttaa milloin tahansa. Lue lisää täältä.

Jatkamalla hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytäntömme

Henkilötiedot

House and car

Työ ja koulutus

Tulot ja kulut

Muihin menoihin kuuluvat esimerkiksi vuokra, julkisen liikenteen maksut, ruoka, vakuutukset jne. Älä sisällytä tähän kohtaan lainoja tai velkoja (mukaan lukien asuntolaina). Kysymme ne seuraavassa kohdassa.

Lainat ja luotot

Lisää tähän kaikki asuntolainasi. Jos olet epävarma nykyisesti asuntolainastasi voit lisätä arvion summasta. On tärkeää, että lisäät asuntolainan tapaiset lainat, sillä niillä on suuri vaikutus lopulliseen tulokseesi. Sinun tulee lisätä talouden koko asuntolaina.
Lisää tähän ajoneuvolainasi summa. Yhdistä summat jos sinulla on useampia ajoveuvoja. Jos et ole varma summasta voit lisätä arvioidun summan. Sinun tulee lisätä talouden koko ajoveuvolaina.
Lisää tähän opintolainasi summa. Jos sinulla on monta opintolainee voit yhdistää ne. Jos et ole varma summasta niin voit täyttää arvion summasta. Sinun on ilmoitettava osuutesi opintolainasta.

Luottokorttisi ja kulutusluotot

Ole hyvä ja listaa tähän kaikki lainasi. Voit lisätä niin monta lainaa kuin tarvitset klikkaamalla "Lisää laina". Sinun täytyy listata kaikki nykyiset lainasi kaikilta eri tarjoajilta. Sinun on ilmoitettava oma osuutesesi kulutusluotoista.

Lähetä tiedot

Mikä on Creditti Score?

Creditti Score on numero 0-433 väliltä, joka on suunniteltu antamaan sinulle arvio luottokelpoisuudestasi. Numeron voidaan sanoa kuvastavan sitä, kuinka todennäköistä on, että pystyt maksamaan laskut ajoissa.

Korkea Creditti Score tarkoittaa sitä, että taloutesi näyttää hyvältä ja sinua voidaan pitää luottokelpoisena. Laskemalla Creditti Scoren saat käsityksen siitä, kuinka potentiaaliset lainantarjoajat sekä luotonantajat arvioivat sinut luoton- ja luottokortinsaajana.

On olemassa monia erilaisia tulosmalleja ja jotkut niistä käyttävät erilaista dataa laskelmiin, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole vain yhtä luottotulosta. Jokainen lainan- ja luotonantaja arvioi sinut oman tulosmallinsa mukaan.

Se on juuri näin yksinkertaista

Kolme helppoa askelta ymmärtääksesi omaa taloudellista tilannettasi

1

Kerro meille vähän itsestäsi

2

Kerro meille vähän lisää taloudestasi

3

Me laskemme sinun Creditti Scoresi

Näin sinun Creditti Score lasketaan

Creditti Score perustuu moniin eri kertoimiin sekä tietoihin sinusta ja sinun taloudellisesta tilanteestasi. Kaikilla kertoimilla on eri painoarvo. Tämä tekee laskelmasta monimutkaisen sekä laajan. Laskelman analysointiin käytetään edistynyttä tilastotiedettä, jonka avulla lasketaan ja arvioidaan lainahakemuksen todennäköinen hyväksyminen.

Kaikkien tekijöiden summa muodostaa konkreettisen ja henkilökohtaisen Creditti Scoren, jota voit käyttää vertailuarvona siitä kuinka luottokelpoisena lainan- ja luotonantajat sinua pitävät.

Creditti Scoresta riippuen saat arvosanan väliltä A-F. Korkein mahdollinen Creditti Score antaa sinulle arvosanan “A”, kun taas alhainen tulos antaa arvosanan “F”. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinua pidetään erittäin luottokelpoisena sinun Creditti Scoresi on korkea ja näin ollen saat arvonan “A”.  Päinvastaisesti, alhainen Creditti Score antaa arvosanan “F” sekä välittömän luottoluokituksen.

Creditti Score siis lasketaan taloudellista tilannettasi koskevien tietojen perusteella. Vertaamme näitä tietoja jo olemassa olevaan dataan, joka pohjautuu tuhansien muiden henkilöiden antamiin tietoihin omasta taloudellisesta tilanteesta.