Kuinka luottokelpoinen olet?

Laske oma Creditti Factor ja näe kuinka paljon sinun on mahdollista lainata uutta kotia, autoa tai remonttia varten.

Completed: Infinity%

Kyllä kiitos, Creditti voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse ja tekstiviestitse koskien uutisia sekä taloudellisia vinkkejä sekä markkinoida omien ja kumppaneidensa rahoitustuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Suostumukseni voidaan peruuttaa milloin tahansa. Lue lisää täältä.

Jatkamalla hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytäntömme

Henkilötiedot

House and car

Työ ja koulutus

Tulot ja kulut

Muihin menoihin kuuluvat esimerkiksi vuokra, julkisen liikenteen maksut, ruoka, vakuutukset jne. Älä sisällytä tähän kohtaan lainoja tai velkoja (mukaan lukien asuntolaina). Kysymme ne seuraavassa kohdassa.

Lainat ja luotot

Lisää tähän kaikki asuntolainasi. Jos olet epävarma nykyisesti asuntolainastasi voit lisätä arvion summasta. On tärkeää, että lisäät asuntolainan tapaiset lainat, sillä niillä on suuri vaikutus lopulliseen tulokseesi. Sinun tulee lisätä talouden koko asuntolaina.
Lisää tähän ajoneuvolainasi summa. Yhdistä summat jos sinulla on useampia ajoveuvoja. Jos et ole varma summasta voit lisätä arvioidun summan. Sinun tulee lisätä talouden koko ajoveuvolaina.
Lisää tähän opintolainasi summa. Jos sinulla on monta opintolainee voit yhdistää ne. Jos et ole varma summasta niin voit täyttää arvion summasta. Sinun on ilmoitettava osuutesi opintolainasta.

Luottokorttisi ja kulutusluotot

Ole hyvä ja listaa tähän kaikki lainasi. Voit lisätä niin monta lainaa kuin tarvitset klikkaamalla "Lisää laina". Sinun täytyy listata kaikki nykyiset lainasi kaikilta eri tarjoajilta. Sinun on ilmoitettava oma osuutesesi kulutusluotoista.

Lähetä tiedot

Mikä on Creditti Factor?

Creditti Factor laskee taloudellisen valmiutesi ja antaa sinulle ajatuksen siitä, miten pankit arvioivat talouttasi. Factor näyttää velkojesi ja vuosittaisten bruttotulojesi suhteen. Creditti Factor myös kertoo kuinka paljon sinun on mahdollista lainata ja haluaako pankki sinut asiakkaakseen.

Luottokerrointa käytetään usein yhtenä tärkeimpänä mittarina taloutesi arvioinnissa sekä suotuisuudestasi pankin asiakkaana.

Kun pankki arvioi lainanmyöntämistä, se ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Tulot
  • Varallisuus (säästöt, kiintestöjen arvonlisät sekä talletukset)
  • Velat
  • Jaetut velat (esimerkiksi kiinteistöissä tai autoissa)
  • Ikä

Parasta on, että laskelman tekeminen on nopeaa, helppoa, turvallista sekä selventävää. Täytät vain tietosi ja me teemme kaiken työn puolestasi. Ja se kestää vain noin kaksi minuuttia!

Se tosiaan on näin helppoa

Kolme yksinkertaista askelta kohti selkeämpää taloutta

1

Kerro vähän itsestäsi (vain tavalliset henkilötiedot)

2

Kerro vähän lisää taloudestasi sekä veloistasi (älä jätä mitään kertomatta)

3

Me kerromme Creditti Factorisi ja kuinka paljon voit saada lainaa (ja paljon muuta)

Laskelmat ja miten ne tehdään

Laskelmat perustuvat tietoihin taloudestasi sekä olemassa oleviin velkoihin. Tietojen perusteella todetaan kuinka vakaa taloutesi on. Vaikka taloutesi olisikin vakaalla pohjalla on se silti altis riskeille, minkä takia teemme stressitestejä tuloillesi sekä olemassa oleville lainoille. Stressitestit takaavat, etteivät uudet lainat vaikuta negatiivisesti elintasoosi ja ettet ajaudu pahasti velkaantuneeksi.

Käyttämämme menetelmä on erittäin pätevä sekä asianmukainen, sillä se noudattaa julkisten laitosten käyttämiä ohjeita, jotka suojelevat kuluttajien taloudellisia tilanteita. Suosituksissamme otamme huomioon mahdolliset riskit, jotka vaikuttavat taloudelliseen tilanteeseesi, näin varmistamme, ettet joudu taloudellisiin vaikeuksiin.

Creditti Factorin ja Scoren lisäksi annamme sinulle kaksi suositusta, jotka perustuvat kehittyneisiin laskelmiin sekä analyyseihin:

  1. Kuinka suurta summaa sinun kannattaa tavoitella lainaa hakiessasi
  2. Kuinka paljon sinun kannattaa kuukausittain maksaa uudesta lainasta

Saat Creditti Factorin, joka on väliltä A-F. Tulos perustuu tulotasoosi sekä olemassa oleviin velkoihisi. Jos velkatasosi on alhainen verrattuna tulotasoosi saat tuloksen ”A”. Jos taas velkatasosi on korkea verrattuna tulotasoosi saat tuloksen ”F”. Jos siis taloutesi on vakaa ja saat tuloksen ”A”, lainansaannillesi ei ole rajoitteita. Jos taas taloutesi on vaikeuksissa ja saat tuloksen ”F”, ovat sinulle suunnatut suositukset hyvin suppeita.